Mathildestua

Mathildestua er vår  nyeste hytte. Den ble bygget i 1999. Størrelsen er lik Kårstua, ca 50 m2, men Mathildestua ligger på ett plan. Denne hytta ligger på en liten høyde ca 60 m fra stranda, med litt skog i rundt. Følelsen av «fjellhytte» er også tatt med i innredningen av hytta. Møblementet er her laget av en lokal møbelsnekker, og består av flott, grov furu.

Mathildestua ligger slik til at den har sol nesten hele døgnet rundt. Vi har laget verandaen ekstra stor, slik at den går rundt halve hytta. Fra høgden der Mathildestua ligger får du et utrolig overblikk over fjorden og fjella i bakgrunnen, og fra verandaen har du god oversikt over stranda og havna.

Mathildestua gir deg en perfekt kombinasjon av «fjell» og fjord. På den ene siden er du i skogen, og på den andre siden har du en fantastisk fjordutsikt. Mathildestua har soveplass for 5 personer fordelt på 2 rom; et med 2 enkeltsenger og et med en dobbelseng og en enkeltseng.

Kjøkkenkroken er godt utstyr med komfyr, kjøleskap, mikrobølgeovn, kaffetrakter og vannkoker.Stua har sittegruppe for 5 personer, fjernsyn med SAT-TV, (Astra) vedovn i tillegg til elektrisk oppvarming.

Flott og romslig bad med badekar, dusj, WC og vaskemaskin.

Eget lite rom med grovkjøkken og dypfryser og litt plass til lagring.